Oprema za sistem za centralno usisavanje prašine DuoVac

Centraline

Centraline, sistem za centralno usisavanje prašine DuoVacDuo Vac raspolaže sa 9 vrsta različitih centralina, različitih po svom kapacitetu, veličini, snazi i buci, koje odabiramo na osnovu njihovih karakteristika kao i u zavisnosti od vrste objekta, površine koja treba da se pokrije i broja utičnica. Aktiviranje centralina vrši se na 2 načina:

Prvi način je pritiskom na prekidač koji se nalazi na rukohvatu fleksibilnog creva.

Drugi način je samim stavljanjem fleksibilnog creva u utičnicu u odredjeni položaj.

Ovo je moguće ostvariti zahvaljujući povezanosti same centraline, koja u sebi ima ugradjen transformator koji transformiše struju iz el.mreže od 220 V u signalnu struju od 24 V, do svake utičnice.

Više informacija o centralinama

Utičnice

Utičnice, sistem za centralno usisavanje prašine DuoVacUtičnice za usisavanje se mogu videti na zidu u unutrašnjosti prostorija. Sastoje se od tela utičnice i poklopca, koji sa oprugom na sebi, čine sistem zatvorenim. Samo njihovo pozicioniranje treba da bude tako kako bi sav prostor bio kompletno pokriven. Postavljaju se na visinu na koju su postavljene i ostale utičnice (struja, telefon).

Utičnice, sistem za centralno usisavanje prašine DuoVacPostoje takodje i podne utičnice (Vac Pan,Vacu Sweep) koje se obično instaliraju u kuhinji .Njihovim postavljanjem, zbog komoditeta, izbegavamo stavljanje creva za usisavanje, praktično, dovoljno je četkom ili metlom pomesti mrve do nje i pokretom noge bez saginjana, automatski se aktivira naša centralina i tako usisa smeće. Operacija usisavanja se završava ponovnim pokretom noge kojim se zatvara utičica.

Više informacija o utičnicama

Dodaci i pribor

Dodaci i pribor, sistem za centralno usisavanje prašine DuoVacU našem katalogu možete naći široku lepezu dodataka kojima možete upotpuniti standardni pribor koji se isporučuje uz sistem.

 

 

Više informacija o dodacima i priboru

Mreža

Sve cevi i njihovi dodaci proizvedeni su od100% PVC (belo) materijala po normama kvaliteta ASTM (American Society for Testing and Materials) koji regulišu proizvode posvećene isključivo ovoj oblasti (centralno usisavanje). Sa unutrašnje strane su tako obradjene, da garantuju maksimalni protok vazduha a samim tim i efikasno funkcionisanje celog sistema.

Više informacija o mreži