Početna strana > O sistemu za centralno usisavanje prašine DuoVac

O SISTEMU za centralno usisavanje prašine DuoVac

Sistem za centralno usisavanje prašine ili kraće rečeno centralni usisivač prašine nije ništa drugo nego najmodernija i najkvalitetnija solucija za rešenje problema kod čišćenja unutrašnjeg prostora.

Sistem je sastavljen od sakrivene cevne mreže koja polazi od tačke u kojoj se nalazi centralina (obično je to u nekoj tehničkoj prostoriji: podrum, garaža, ostava itd.) i prostire se ispod podne obloge, dolazeći do predvidjenih krajnjih tačaka gde se postavljaju utičnice za usisavanje, praktično u ove utičnice se stavlja lagano fleksibilno crevo kojim se vrši usisavanje u maksimalnoj tišini.

Instalacija sistema za centralno usisavanje prašine DuoVac

Projektovanje i instaliranje je mnogo brže i jednostavnije u odnosu na druge instalacije kao što su grejanje, elektro itd. i nikakav poseban sertifikat nije potreban za postavljanje ovoga sistema.

Ugradnja u autobuse

Ugradnja sistema za centralno usisavanje prašine u autobusePored ugradnje sistema za centralizovano usisavanje u objekte, nudimo i mogućnost ugradnje u autobuse. Savremeni komforni autobusi zahtevaju visok nivo higijene, što nije lako postići, naročito na turističkim putovanjima koja traju po nekoliko dana. Ugradnja sistema za centralizovano usisavanje nudi mogućnost brzog i efikasnog čišćenja prostora.

Centralna jedinica se ugrađuje u prtljažnik, a zauzima prostor veličine jednog kofera. U autobus se postavljaju dve utičnice, u koju se utakne prenosivo fleksibilno crevo od 7,5 m, dužina creva omogućava pokrivanje cele površine. Velika usisna snaga, vakuum sistema, kvalitetno i dubinski usisava kako podove  tako i sedišta.

Specijalizovana centralna jedinica za autobuse ima napajanje od 24V,  usisna snaga iznosi 550 usisnih vati, ugradnja sistema je jednostavna, nema dodatnih kesa, spremište za otpad je  zapremine 18,94 L, tako da se prazni 3-4 puta godišnje.

Prednosti sistema i garancija

Prednosti našeg sistema u odnosu na klasičan, konvencionalan način su mnogostruke a i sama garancija od 7 godna govori više od reči.

Zlatna medalje CONSUMERS CHOISE AWARD u kategoriji centralnih sistema usisavanja (centralnih usisivača) prašineDUO VAC je uzastopno pet godina dobitnik zlatne medalje "CONSUMERS CHOISE AWARD" u kategoriji centralnih sistema usisavanja (centralnih usisivača) prašine.

Ova nagrada je postala bitna institucija zato što uspeva da otkrije, preko objektivnog ispitivanja, proizvođače koji na najbolji način odgovaraju na različite potrebe potrošača (kvalitet proizvoda, odgovarajuća cena, asistencija nakon prodaje itd.).