Početna strana > Prednosti sistema

Prednosti sistema za centralno usisavanje prašine DuoVac

Jednostavno

Centralni usisivač prašine Duo Vac nema nikakvih dodatnih troškova. Praktično postoji filter od polipropilena koji se ne troši nego pere i nema kesa kao kod klasičnih usisivača.

Projektovanje i instaliranje sistema za centralno usisavanje prašine je brzo i jednostavno. Jednom utičnicom pokrivate 35-45 m2, te je dovoljno 4 ili 5 dobro rasporedjenih utičnica za jedan stan od 150 m2. Cevna mreža je jedinstvene dimenzije (2"-50,8mm).

Praktično

Nema usisivača da se vuku po celom stanu, oštećujući pod i nameštaj, nema kablova koji se vuku kroz stan, postoji samo lagano i savitljivo crevo koje se prenosi od utičnice do utičnice.

Pored toga, velika usisna moć centralnog usisivača prašine DuoVac omogućava dubinsko čišćenje i smanjuje vreme čišćenja povećavajući komoditet.

Pražnjenje kontejnera za sakupljanje prašine je brzo i praktično i dovoljno je obavljati ga 2 ili 3 puta godišnje.

Štedljivo

Centralni sistem za usisavanje DUO VAC je sinonim za veliku uštedu. Način održavanja i vek trajanja amortizuju cenu. U sklopu sistema postoje dva filtera od polipropilena koji se peru u veš mašini tako da se ne moraju često menjati. Direktnim sakupljanjem prašine u posudu - kontejner izbegava se zamena kesa kao kod običnih usisivača.

Moćno

Centralni usisivač DUO VAC nudi veću moć od bilo kog klasičnog usisivača - kada se samo jednom pređe površina koja treba da se očisti, na njoj ne ostaju prašina i nečistoće, te se postupak ne mora ponavljati. Ovim se smanjuje i vreme čišćenja.

Nečujno

Zahvaljujući DUO VAC sistemu centralnog usisavanja, čišćenje vašeg stana ili kuće biće potpuno nečujno i za vas i za okolinu. Zvuk interfona, telefona, televizije ili radija neće biti nadjačan zvukom usisavanja. Ovo je moguće jer je CENTRALINA (centralni usisivač) smeštena u pomoćnoj prostoriji. Naročito je velika prednost za javne objekte - hotele, bolnice, obdaništa i druge veće javne objekte.

Higijena

Ne samo praktičnost i udobnost, nego i zdravljeZa razliku od tradicionalnih usisivača, centralni usisivač prašine DUO VAC predstavlja barijeru za bacile i ostale štetne alergijske supstance. One se usisavanjem usmeravaju u kontejner za sakupljanje prašine koji je odvojen u posebnoj prostoriji čime se izbegava njihov povratak u životni ambijent kao u slučaju klasičnih usisivača.

DUO VAC predstavlja pravu barijeru za bacile i ostale štetne alergijske supstance i grinjeGrinje i ostali bacili, kao što je poznato, su uzrok raznih alergijskih supstanci u prašini. Sistem za centralno usisavanje prašine preporučuju svetske sanitarne organizacije, zato što je jedna od najboljih solucija jer evakuiše svu prašinu putem cevne mreže van prostora gde boravimo, za razliku od klasičnih aparata gde se usisana prašina praktično vraća još sitnija u naš životni ambijent.

Trajnost

Zahvaljujući kvalitetnim materijalima od kojih je izrađen centralni usisivač i stručnosti specijalizovanih radnika koji učestvuju u procesu proizvodnje Duo Vac sistem je dugotrajan i pouzdan. Sve centraline, bilo od aluminijuma ili od lima su farbane spolja i iznutra u posebnim komorama, antioksidacijalnom farbom, koja ih štiti od korozije i istovremeno omogućava disperziju toplote, što čini motor dugotrajnim. Motori su selekcionisani kako bi garantovali trajnost i rad godinama. Ovo potvrđuje i garancija od 7 godina za objekte namenjene stanovanju (kuće, stanovi, vile i sl.) i 2 godine za javne objekte (ugradnja u hotele, bolnice, obdaništa i sl).

Skrivena moć

DUO VAC eliminiše sve neprikladnosti klasičnog usisivača: sastoji se od sistema koji se uklapa u sve nove stambene prostore, kao i u prostore koji su u fazi renoviranja ili rekonstrukcije, povećavajući komfor, praktičnost, proizvodeći uštedu i istovremeno povećava vrednost vašeg stambenog prostora.

Poverenje - garancija

Centralni sistem za usisavanje prašine Duo Vac je u skladu sa svim evropskim i svetskim normama sa sertifikatom CE. Najkvalitetniji materijali, najbolji stručnjaci i specijalizovani radnici učestvuju u procesu proizvodnje.

Garancija na sistem za centralno usisavanje prašine DuoVac je 7 godina za privatne kuće i stanoveZadovoljavanje klijenta je od fundamentalnog značaja za nas, kao i njegova sigurnost da može da računa na garanciju od 7 godina (za privatna lica, kuće i stanove).