Početna strana > O sistemu za centralno usisavanje prašine DuoVac

O NAMA: JONI Balkan

Skoro 40 godina Duo Vac Inc. je specijalizovani proizvođač uređaja za centralne sisteme za usisavanje prašine (centralne usisivače)i danas je prisutan u 45 država na svetu. Direkcija sa proizvodnjom je locirana u Kanadi gde je i rođeno "centralno usisavanje prašine".

Zgrada sedišta kompanije JONI Balkan u Novom SaduJONI Balkan nastaje 2004 godine kao generalni distributer za region istočnog Balkana (SCG,Hrvatska,BiH,Makedonija i Albanija) stavljajući svoju kompletnu strukturu na raspolaganje sa primarnim ciljem da promoviše, isprati i distribuiše proizvod i pružajući kompletan servis koji podrazumeva održavanje i servisiranje sistema kako za vreme tako i po isteku garancije.

 

Kroz ovu optiku želimo da ujedinimo naše iskustvo sa iskustvom naše matične kuće i postavimo u prvi plan profesionalnost, kvalitet i poverenje. Velika pažnja u zadovoljenju našeg klijenta počinje od komercijalno-tehničkog sektora do kompletne prodajne mreže; sav personal je uvek na raspolaganju da se suoči i reši što bolje svaku situaciju do najsitnijih detalja, zato što se u sitnim stvarima vidi profesionalnost i veličina svake firme.

Zgrada sedišta kompanije JONI Balkan u Novom Sadu

U Kanadi, kao i u ostalim državama Severne Amerike, ovaj sistem je prisutan praktično u svakoj kući, što znači da na stotine hiljada objekata ima ugrađen sistem Duo Vac. Zbog toga je ime Duo Vac cenjeno kao jedan od svetskih lidera u ovoj oblasti. Za razliku od velike većine drugih proizvođača, direktnih konkurenata, Duo Vac Inc. razvija i koncentriše sve svoje snage na ovaj proizvod. Njen cilj je da ostane vodeća firma u toj oblasti i pruži što bolji proizvod, koji je plod korišćenja.

Mapa